02/ 8739755, 02/ 4683602, 02/ 4232871, моб: 0882 106422, 0896 705219 office@galbo-machinery.com

Заготовки

Машини за поставяне на пластмасов или метален нож

На снимката:
Материали, от които са изработени ножовете на кутиите:
Отляво надясно горе:
твърд тъмносив картон;
базисен крафт картон;
сив картон с целулозна основа;
картон крафт, предварително обработен.

Отляво надясно долу:
пластмаса с метално покритие (сребристо);
прозрачна пластмаса;
пластмаса с метално покритие (златист);
леко алуминиево фолио.
Нашата гама от автоматични машини за поставяне на ножове се състои от уникални машини, налични на пазара, проектирани за поставяне на ножове на кутиите чрез топлостопяемо лепило с висока скорост и прецизно позициониране. Те могат да бъдат от пластмаса (прозрачни или матови), от пластмаса с метално покритие (златисто или сребристо, придавайки ефект на метал), с картонена основа (целулоза, крафт, третиран дебел картон и пр.), лек алуминий, както и други материали.
Поставянето на картонени ножове дава възможност напълно да се елиминира отпадъка при опаковането (кутия, шпула и нож), тъй като всички компоненти са на производителя на машината. В действителност, нашите машини за поставяне на ножове са конструирани така, че да бъдат захранвани с ваша собствена суровина, да са практични за работа, бързи за настройка и лесни за поддържане.
Машината „създава” ножа без остатъци и предлага възможност за производство на много тесни или на много широки ножове. Топлостопяемото лепило може да бъде положено като линия или на множество точки, като по желание полагането на лепилото може да е и във форма на спирала. Като опция можем да доставим и възможност за различна форма на режещи зъбци на ножовете.
Тази многофункционална машина е създадена да поставя ножа на ръба или от вътрешната страна на заготовките, предназначени за поставяне на домакинските ролки в кутии, като също така може да бъде адаптирана да поставя ножовете на кутии от 3-пластно велпапе Е-вълна за кетъринг ролки.
В резюме, благодарение на нашите машини за поставяне на ножове, вие ще имате:
собствени доставчици на суровини по ваше желание;
къс амортизационен срок на машината и бърза възвращаемост;
много високи печалби, благодарение на това, че ножът струва пет пъти по-евтино;
гъвкава машина, която удовлетворява всички изисквания на пазара от гледна точка на материали за ножовете, вида на заготовките (като характеристика и размери) и ножът се поставя както на заготовките от кутии за домакински ролки, така и на тези за кетъринг (компактно тяло);
възможност за естетично поставяне на ножовете – с по-привлекателен вид и подходящи за рязане на ролки от всякакъв материал (клинг-филм, алуминиево фолио, хартия за печене, ламинати и пр.) по по-безопасен начин и идеални за рециклиране;
възможност за консолидиране на участието ви на пазара с възможността да предлагате по-евтини ножове с по-ниско въздействие върху околната среда;
възможност да направите повече пари и да получите по-големи печалби благодарение на изключително високата производителност.
Нашата гама машини за поставяне на ножове включва ръчни, полуавтоматични и напълно автоматизирани версии, както и група за вграждане на машината в производствена линия.
В нашата програма за производство на машини все още има и версии от старото поколение – машини за поставяне на метални (алуминиеви) ножове – полу- или напълно автоматизирани.