02/ 8739755, 02/ 4683602, 02/ 4232871, моб: 0882 106422, 0896 705219 office@galbo-machinery.com

Кетъринг

Пакетираща машина FPC-C
Тази линия е една от линиите, изработвани по специална поръчка, проектирани за най-бързо производство и пакетиране на кетъринг ролки от алуминиево фолио за промишлени цели, дълги клинг-филм ролки за употреба в производството на храни и дълги ролки хартия за печене, непропускаща мазнина.
Производствената линия FPC-C е най-пълно комплектованата линия от съществуващите днес на пазара за пакетиране на кетъринг ролки в кутии. Тази линия започва със серия многосекционни високопроизводителни пребобиниращи машини, след което има подходящи конвейери за отвеждане на кетъринг ролките до зоната за пакетиране на ролките в кутии.
Тази група машини започва с моторизиран подавач на заготовки с висока производителност. Той доставя съответните заготовки до зоната, където на тях им се поставя пластмасов и картонен или метален нож директно на ръба на заготовката, след което се отвеждат до място, където се извършва операция по специално притискане, след което кутиите се изграждат (чрез специални инструменти за формоване) като отворена кутия. Оформени така, кутиите се отвеждат по конвейер до зоната за горно зареждане, където по желание може да се монтира специално устройство за поставяне на единичен метален нож или за инжектиране на пластмасов нож в кутията, в която чрез групата pick&place (вземи и постави) кетъринг ролките се поставят в кутиите. После кутията се затваря, използвайки устройства за топло лепене и едва след автоматична проверка на теглото, кутиите с по-ниско от необходимото тегло (поради липса на ролка или неправилна дължина) се отстраняват. Крайният продукт може да се разтовари за ръчно складиране или може да продължи до секцията за опаковане с термосвиваемо фолио или до машината за пакетиране в кашони.
Линията FPC-C-30 е най-високо производителната пакетираща линия за кетъринг ролки. Тази линия обичайно се проектира по специална поръчка спрямо заготовките, при което се гарантира производителност до 30 пакетирани в кутия ролки в минута. Тази линия може да бъде комплектована с автоматична секция за пакетиране в кашони и палетизиране.