02/ 8739755, 02/ 4683602, 02/ 4232871, моб: 0882 106422, 0896 705219 office@galbo-machinery.com

Пакетиращи линии

Машини за алуминиеви опаковки

Нашите линии за пакетиране на опаковки от алуминиево фолио РАК са конструирани така, че да подреждат опаковките една в друга и образуват купове от опаковки. Това означава, че определен брой опаковки от алуминиево фолио се пакетират с картонени ленти и/или плътно свиваемо фолио, така че купът да остане непокътнат и така да се улесни крайното им пакетиране в кашони.

Тези линии могат да започват още от пресата или след секцията за пакетиране на стекове или чрез ръчно зареждане на опаковките на конвейера на пакетиращата линия.
Линиите РАК са модулни и могат да се състоят от монтиран в линията обръщач на опаковките и/или развалящо стековете устройство, след което, ако е необходимо, се поставя автоматично зареждане на сгънати картонени капаци (и/или секция за подаване на хартиени листове), след което подредените на височина опаковки могат да бъдат пристегнати с картонена лента и/или да бъдат обвити в пластмасово фолио с топъл шев, както и с топлосвиваемо прилепващо фолио, за да се поддържа купа от опаковки (вж. схемата).
Може, също така, да се достави машина, подходяща за обработката на определено количество опаковки на колони с определена височина, след което да бъдат обвити в пластмасово фолио, запечатано с топъл шев, след което поставени в кашони.
Класическите опаковки се пакетират то по 2 до по 10 бр. в пакет. Работната скорост е до 15/20 опаковки н минута. Специално проектирани високопроизводителни линии могат да бъдат оразмерени така, че да произвеждат до 40 опаковки в минута.